Droomhuis Villa El Paso op Ibiza

“Hoe was je vakantie?” Een vraag die de afgelopen weken enorm vaak gesteld is. Iedere keer bij die vraag mijmer ik terug naar onze geweldige villa op Ibiza. Dankzij onze decadente droomvilla had ik echt een heerlijke vakantie op Ibiza. En omdat ik natuurlijk niet de vervelendste ben, neem ik je graag even mee terug ‘back to the island’.

Vila el Paso

Wat maakte Villa el Paso nou tot de meest heerlijke villa? Allereerst: het zwembad dat als een U om het huis heen lag. Ik heb van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in dit heerlijke bad liggen dobberen op mijn opblaasflamingo, balspellentjes gedaan en uiteraard baantjes getrokken. ’s Avonds kun je de verkleurende verlichting aan doen. Daarnaast was het natuurlijk fantastisch toeven aan de rand van het bad met een boek. Zowel in de schaduw als in de zon stonden voldoende bedjes waardoor je niet hoefde te slepen.

Ik had bijna een koffer vol met boeken en tijdschriften, achteraf waren die niet nodig want het huis had een goedgevulde boekenkast met Nederlandse boeken. Daarnaast was de keuken heerlijk met veel kruidens, kookpitten en werkruimte. Aan schalen, borden en glazen ook geen gebrek. Zelfs voor cocktails en gin-tonic’s waren glazen! De eettafel op de veranda was heerlijk. Had ik al verteld dat we uitkeken op de baai van San Antoni en een eigen tennisbaan hadden? Het huis is vooral erg licht en wit, mede door de meubels. Ik was dol op het Beatles schilderij, de mintkleurige SMEG koelkast en de accessoires. Er waren vier slaapkamers met drie badkamers.

Vlakbij Cala Salada

Het strand van Cala Salada was ongeveer een kwartiertje lopen vanaf het huis gelegen. Vanaf dit strand heb je een prachtige zonsondergang en het water in deze blauw was prachtig turkoois.

Waar vind ik deze villa en hoe boek ik hem?

Deze villa ligt ten noorden van San Antoni. Hier vind je dan ook de supermercado, de strip en verschillende discotheken. Je zit niet in de drukte van de stad, maar toch dichtgenoeg om het op te zoeken. De villa biedt ruimte aan 8 personen, dus trommel al je vrienden op.  Wij overwegen dan ook om volgende zomer weer te gaan. Boeken kan je via huishurenibiza.nl 

Droomvilla IbizaIMAG8013 Droomvilla IbizaIMAG8015 Droomvilla IbizaIMAG8024 Droomvilla IbizaIMAG8028 Droomvilla IbizaP7190854 Droomvilla IbizaP7220962 Droomvilla IbizaP7220965

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

2 reacties op “Droomhuis Villa El Paso op Ibiza”
  1. Berry Collewijn schreef:

    Dag Sanne,

    Heel hartelijk dank voor je leuke reactie op ons huis El Paso op Ibiza vorig jaar.. Fijn om te horen dat ons huis jou is bevallen.
    Hopelijk ben je nog een keer een gast van ons!

  2. Berry Collewijn schreef:

    Dag Sanne, Dank voor leuke reactie op onze villa op Ibiza.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl