Hipsterhotspot: sushi Samba bij Covent Garden in Londen

“Of we zullen eten bij een superhippe nieuwe sushitent in Covent Garden?”, vraag mijn nicht met wie ik in Londen ben. Dat is absoluut een yes, yes, yes. Sushi is al één van mijn favorieten en Covent Garden een van mijn favoriete plekken in Londen.

Sushi & Gin, mijn favorieten

Sushi Samba had al een vestiging in de Kurkentrekker, het augurkvormige gebouw vlakbij de Tower Bridge en heeft zich dus vermenigvuldigd.
Wat je aantreft is een hippe bar en restaurant met uitzicht over Covent Garden. Het interieur is voorzien van tientallen planten en design look meubeltjes. Er is hipsterproof personeel dat tattoo’s heeft, baarden en spijkerblousjes draag. En een vrouwelijke live dj die deephouse plaatjes draait, hear hear. Of ik een Gin tonic wil of een andere cocktail, of liever wijn. Ja ook Gin Tonic is één van mijn favorieten, dus zo’n vraag kan ik niet weerstaan. Toch ga ik iets dwarser voor een cocktail met Gin-Gingerale.
We bestellen verschillende soorten sushi en andere Aziatische snacks. Het wordt snel gebracht en ziet er niet alleen fantastisch uit maar smaakt ook alsof er een engeltje op je tong piest. Echt genieten!
Het is dan ook zeker geen goedkope hipsterhotspot in Londen, maar af en toe mag je jezelf even kietelen toch. 🙂 Hoewel hun eigen website er niet zo uitnodigend uitziet, raad ik je toch zeer hard aan hier te reserveren. 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Categorieën
Engeland Londen
Deel dit bericht op...
[jpshare]
2 reacties op “Hipsterhotspot: sushi Samba bij Covent Garden in Londen”
  1. Jenny schreef:

    Bij het zien van je foto’s loopt het water in mijn mond. Wat een lekkere gerechten!

    Misschien straks sushi bestellen voor thuis 🙂 Minder mooi, je moet toch wat.

  2. Wat leuk! Het ziet er inderdaad prachtig uit! Ik was onlangs nog in Londen en zelfs in Covent Garden; als ik dit had geweten was ik er misschien ook wel geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl