Try before you die: Champagne cave Taittinger

Eens in je leven moet je een keer een echte Champagne cave bezoeken. En waar anders doe je dat in dé Champagne hoofdstad: Reims. Kies hier uit één van de 10 Champagnehuizen. Wij bezochten de cave van Taittinger, een heerlijke koele onderbreking op een hete zomerdag.

Samen met een Engels sprekende gids kun je meerdere keren per dag afdalen in de 17 meter diepe kelders van het Champagne huis. Hier vind je een indrukwekkend gangenstelsel met meters flessen van het ‘goud’. De gids vertelt je alles over de historie van het huis, dat teruggaat naar de monniken. Daarnaast kom je alles te weten over het maak proces. De tour wordt afgesloten met een glaasje bubbels en uiteraard kan je je een fles als souvenir voor een bijzonder moment niet onthouden.

Meer info over een bezoek aan Taittinger

Deze slideshow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl