Try before you die: Fantasticable!

Hou je wel van een beetje adrenaline? Maak dan tijdens je verblijf in de Ardennen een waanzinnige afdaling vanaf de Fantasticable! Met maar liefst 130 km/h vanaf 110 meter hoogte daal je verticaal af.

Toen wij Fumay bezochten zagen we constant mensen over de Maas afdalen. Waar gaat dat heen vroegen we ons af? Zo kwamen we op het adventurepark TerraAltitude. Voor diverse outdoor sporten, paintball en survival parcours  is dit de place to be. Toen we aankwamen bij het einde van de kabelbaan, kwamen er volop (jonge!) kinderen af. Dat kunnen wij ook dachten we! We meldde ons aan en kregen een soort schort aan en een helm op. met een busje over een hobbelend paadje (ook al adrenaline!) gingen we naar boven, naar het witte tentje. Bovenaan gekomen werden we aan de kabelbaan gehezen en daar ging je…. een ontiegelijk gave afdaling van slechts 1.30 min! Adrenaline alom!

Bekijk het filmpje voor een impressie!

Goed voorbereid op pad?

Wij ondernamen deze uitdaging geheel spontaan. Ga je dit van te voren doen, denk dan aan het volgende:

  • Ben je bril dragend zoals ik? Doe je lenzen in!
  • Zorg dat je schoenen met veters draag die je goed kunt aanknopen.
  • Heb je een Go Pro? Zeker meenemen!!!

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl