Hoteltip: Adagio Aparthotel Koln City  

Na wat speurwerk op het net met de wensen parkeren bij het hotel, in het centrum, goeie reviews, kluis, wifi…. vond ik voor ons tripje Keulen Adagio Aparthotel Koln City.Pas ter plaatse kwamen we tot de ontdekking dat dit onderdeel is van Le Accor Hotels.


Hotel in Keulen tijdens Kerstmarkt

Het hotel is nog vrij nieuw en heeft naast hotelkamers appartementen voor een langer verblijf. Allen design ingericht. Wij kregen ook een upgrade naar een ruim appartement!
Naast de slaap- en badkamer was er nog een woonkamer met volledig uitgeruste keuken incl. vaatwasser. Onze kamer lag aan de achterzijde hierdoor had je ook geen last van geluid van buiten. Enige nadeel was dat de temperatuur niet te regelen was. Ontbijtbuffet was prima (verse warme) broodjes, koffie top alleen jammer dat er behalve appels niet meer fruit was. De auto konden we onder het hotel in de garage parkeren voor €12. per dag en binnen 3 minuten lopen sta je aan de rand van de kerstmarkten en oude centrum. Kortom aanrader!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl