Reisvideo: Stedentrip Marrakech, prikkelend voor alle zintuigen

Een stedentrip Marrakech moet je zeker maken als je al je zintuigen een keer wilt prikkelen. Zien, horen, voelen, ruiken en proeven komen allemaal in beweging tijdens een citytrip in Marokko. Bekijk de reisvideo en laat je inspireren! 

Bekijk reisvideo stedentrip Marrakech 

Tips citytrip Marrakech

In de video zie je diverse bezienswaardigheden voorbijkomen. De video begint en eindigt op het Djemaa el-Fna plein, het levendige plein in het hart van de medina. Je zien de twee moskeeën van de stad; Koutoubia en Kasbah en de paleizen Bahia, Badi en Dar si Said. De stad is prachtig groen en je kunt er heerlijk eten. Proef de gerechten geserveerd in tajines, vooral die met pruimen zijn (dus wel) erg goed te pruimen. Dwaal rond in de souks en kom tot rust in je Riad.

 

 

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliatelinks

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]
3 reacties op “Reisvideo: Stedentrip Marrakech, prikkelend voor alle zintuigen”
  1. Lizzie schreef:

    Wat een stad he? IK was er ook dit jaar, ik vond het er zo fantastisch!!

  2. Michal schreef:

    Wat leuk om te zien. Het is alweer jaren geleden dat ik in Marrakech was. Zo te zien is Djemaa el Fna wel wat toeristischer geworden in de tussentijd…

  3. Jessica schreef:

    Leuk om te zien dat je een video tijdens je verblijf in Marokko hebt gemaakt! Best maf om trouwens te zien dat sommige plekken zoals dat plein onwijs druk zijn, maar dat er toch ook nog plekken zijn waar het rustig is. Ik zou dat soort plekken wel nodig hebben als ik naar Marrakech zou gaan haha ;p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl