Allermooiste zonsondergang tijdens avondvaart Albufera, Valencia

In de diverse toeristische boekjes kwamen we steeds Albufera tegen. Iets wat ik kende als partybestemming in het zuiden van Portugal, maar het is ook een prachtig natuurgebied net buiten Valencia. Hier vind je rijstvelden (voor de Paella!) en een groot meer.

Avondtocht in Valencia

Rondvaart bij zonsondergang

Vanuit de stad stap je op een bus, die vertrekt vanaf de halte van de opendak citytour bussen. Wij maakten de avondtour want de zonsondergang moest op het meer fantastisch zijn. Aangekomen bij het dorpje aan het meer gingen we aan boord van een fluisterbootje. De bevlogen gids vertelde (helaas alleen in het Spaans) vol enthousiasme de verhalen over het meer, de vogels en vissen. Onderweg kwamen we die natuurlijk ook tegen. Gaaf waren de opspringende vissen, soms met tientallen tegelijk! En natuurlijk de illuminatie van de zonsondergang. Kijk zelf!
Tip: vergeet geen antimuggenspray! Zeker voor de avondvaart niet 🙂

 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]
Eén reactie op “Allermooiste zonsondergang tijdens avondvaart Albufera, Valencia”
  1. […] een prachtig natuurgebied, Albufera. Hier kan je naartoe fietsen, of je neemt de bus. Sanne deed er een avondvaart en had er een geweldige zonsondergang. Dat lijkt me echt onwijs […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl