Voor €10,75 op rondreis langs de Nationale Parken in Amerika

€10,75 koopje, niet? Tijdens de film National Parks Adventure maak je letterlijk een rondreis dwars door Amerika. Van Yosemite National Park naar Yellowstone en de Canyons. Chris Zegers neemt je als verteller mee, terwijl je in het gigantische panoramatheater van het Omniversum zit.

De ooooohhh en ahhhh momenten waren ontelbaar in de zaal. Wat een mooie beelden van de natuur! De meeste beelden zijn van bovenaf genomen. Je volgde een klimmend trio die meerdere parken bezoeken.

100 jaar Nationale Parken

Mede door president Theodore Roosevelt heeft de Verenigde Staten nu meer dan 400 nationale parken. Dit jaar bestaat het begrip 100 jaar en dat wordt gevierd met deze waanzinnige film.

Wanderlust

Is jouw bucketlist, net zoals de mijne, enorm? Dan raad ik je deze film niet aan. Na 40 minuten wilde ik niet anders dan direct m’n koffers pakken. Gelukkig kregen we bij de uitgang nog een prachtige USA glossy!

Trailer

Bekijk de trailer van National Parks Adventure.

Omniversum Den Haag

De film is voorlopig te zien in het Omniversum in Den Haag. Reserveren is voor goede plekken aan te raden. Kaartjes kosten 10,75 pp, een schijntje voor een rondreis door Amerika! 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl