Waarom ik zo van Covent Garden Market hou

Afgelopen week was ik weer terug in mijn geliefde Londen. Hoewel ik er zakelijk was (ik ging naar de WTM red.) had ik ook nog even wat vrije tijd ingepland en kon ik daarom naar mijn geliefde Covent Garden Market. Altijd als ik in Londen ben, wil ik even naar deze fijne plek. Waarom?

 • 1. Omdat Covent Garden Market iedere keer weer anders is.

  Iedere dag zijn er andere verkopers op Covent Garden: local farmers, antiek en handgemaakte producten.

 • 2. Omdat je er de meest typische souvenirs kan kopen.

  Ik hou van de Londense souvenirs! Rode dubbeldekker bussen, telefooncellen, het koningshuis, Bobby’s en meer. Alle meest typische prullaria kun je hier kopen.

 • 3. Omdat de winkeltjes zo leuk zijn.

  In Covent Garden Market zitten zulke leuke winkeltjes! De Engelse theespecialiteiten winkel en leuke cadeauwinkeltjes! Hier branden de ponden in je portemonnee om uitgegeven te worden.

 • 4. Omdat Jamie Oliver er een Italian vestiging heeft (én een secret bar)

  Jamie Oliver’s Italian, need I say more? Hier kun je de lekkerste pizza eten en onder tussen genieten van de vele mensen die hier rond lopen.

 • 5. Omdat er altijd wel live acts zijn

  De overdekte hal trekt vele muzikanten, street acts en andere performances aan. Er is dus altijd wel iets te zien of te beleven!

Waarom hou jij van Covent Garden Market?

CoventGardenDSC_0983 CoventGardenDSC_0982 CoventGardenDSC_0981 CoventGardenDSC_0977 CoventGardenDSC_0976Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]
2 reacties op “Waarom ik zo van Covent Garden Market hou”
 1. Leuk overzichtje. Ik hou van Covent Garden omdat het zo lekker kneuterig en hip tegelijk is. Vanwege het sfeertje dat er hangt en omdat het het kloppende hart is van de allerbeste stad op aarde <3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl