ensannereist is vernieuwd!

Misschien was het je al opgevallen, maar ensannereist is helemaal vernieuwd! In de nieuwe layout komen onze verhalen, foto’s en video’s nog beter tot recht en blader je door een waar online magazine.

Waarom een nieuwe lay-out?

We hebben gekozen voor een nieuwe look & feel die past bij onze ‘moeder’ ensanne.nl. Daarbij wilde we onze verhalen nog beter uit laten komen zodat we je nog beter kunnen inspireren! Inmiddels zijn er duizenden bezoekers die genieten van onze city guides, ontdekkingstochten in Nederland of meer willen weten over onze thema’s.

Gastblogger worden

Denk je bij het zien van het nieuwe ensannereist, wauw daar wil ik ook bij horen en mijn reisverhalen delen? Neem dan contact met ons op!  Mailen kan naar info@ensannereist.nl.

Tips & tops

Natuurlijk zijn we ontzettend benieuwd naar jouw indruk van de nieuwe ensannereist. Kom je iets tegen wat onverwacht toch niet helemaal goed werkt, bij een nieuwe website kan dat :), geef het gerust door!

We wensen je vooral heel veel reisinspiratie, lees- en kijkplezier!

Groet, Talitha, Dianne en Sanne

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl