ensannereist Spotify playlist

Vraag je me wat ik mee zou nemen naar een onbewoond eiland? Spotify! Ik kan echt niet zonder muziek. Ik ben dan ook een groot gebruiker (lees de hele dag) en heb tientallen lijsten. Ook om in de ‘ensannereist’ mood te komen heb ik een aparte playlist!

Muziek om in reissfeer te komen

Als je in de rij staat op het vliegveld, uren in de auto zit of een busrit van uren voor de boeg hebt… met deze muziek maakt het niet uit. Je hebt die reisvibe te pakken! Jij kunt deze playlist ook volgen.

 

Welk nummer brengt jou in de reismoed en moet aan de lijst worden toegevoegd?

 

 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

7 reacties op “ensannereist Spotify playlist”
 1. Jenny - IkReis schreef:

  Leuke lijst!

  Ik word altijd heel erg blij van leuke lokale bandjes. Zo heb ik muziek uit Indonesië, Roemenië en Bulgarije thuis liggen.

 2. Sanne schreef:

  Grappig om de nummers uit je playlist te zin. Ze hebben allemaal in de titel iets wat linkt met reizen. En daarnaast is het ook nog eens lekkere muziek! 🙂

 3. Ik moet eerlijk bekennen haast geen gebruik te maken van Spotify, maar deze lijst lijkt me wel wat. Ik gebruik nog steeds heel ouderwets een mp3-speler 🙂 . Overigens kan ik echt niet zonder muziek op reis.

 4. TOTO – Africa <3 liefde voor dat nummer. Wat een leuke playlist! Heb sinds kort spotify premium, heerlijk.

 5. Leuke lijst! Ik luister echter zelden naar muziek. Eigenlijk alleen in de auto. Toch heb ik laatst in het vliegtuig vanuit Singapore naar huis uren muziek zitten luisteren. Nu vraag ik me af waarom ik dat niet vaker doe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl