Gaudi Barcelona Dag 1 (90)

Gaudí in Barcelona 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Categorieën
Deel dit bericht op...
Eén reactie op “Gaudi Barcelona Dag 1 (90)”
  1. Ine Konersmann schreef:

    Begin mei was ik ook in Barcelona en in Park Güell. Ik ben nog steeds diep onder de indruk van alles wat ik heb gezien. Ook hier heb ik gestaan en foto’s van genomen. Helaas heb ik nergens kunnen vinden wat deze zuilen en het pleintje ervoor voorstellen. Misschien kun jij me helpen
    Groeten, Ine Konersmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl