Albumrelease show van Chef’Special: AMIGO

Afgelopen zaterdag was ik met een vriendin bij de (derde) albumrelease show van Chef’Special in het Patronaat. Vorig jaar hebben zij getourd met Twenty One Pilots in Amerika en hebben zij hun album AMIGO opgenomen.

Wat ik vooral heel erg vet vind aan Chef’Special, is dat zij een hele eigen sound hebben. Hun genre komt niet echt in de buurt van reggae, pop, rock of rap maar is een echte mix. En ze zijn nog gewoon zo lekker nuchter en Nederlands gebleven.

Haarlem

Haarlem is de hometown van de band en is voor hen heel speciaal gebleven. De directe familie en vrienden van de band waren dan ook in grote getallen aanwezig. Omdat zij eigenlijk begonnen zijn in het Patronaat hebben ze ervoor gekozen hun albumpresentaties hier te doen. Een goede vriendin en ik kochten kaartjes voor de show.

Patronaat

Ik was nooit eerder in het Patronaat geweest, dat vind ik überhaupt al knap aangezien ik jaarlijks toch best wat concerten bezoek. Omdat het een poppodium is, heeft het nog een intieme sfeer en is het niet zo groot dus kun je dichtbij je idolen komen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Visuals

Ik ben dus vaker in poppodia geweest, maar nog nooit heb ik in zo’n relatief kleine ruimte zulke goede visuals gezien. Een halfrond scherm, dat rond de band hing gaf de vetste lichten en visuals. Ik ben echt heel blij dat ik  bij dit concert aanwezig was, wat een energie!! Bij het nummer ‘Biggest Monkey’ kwam er een gorilla op je af met enorme ogen. Later kwamen er laserstralen uit de ogen van een uil. Aan confetti, lichten, visuals en goed geluid dus geen gebrek. Wat wil je nog meer?

AMIGO, LET’S GO

De nummers die Chef’Special in de show speelde varieerden van hun hele nieuwe album Amigo tot aan hun grootste hits van andere albums. Mijn favorieten zijn toch wel Amigo, Biggest Monkey en het mooie In Your Arms.

Tijdens de show gaven zij aan in 2017 de grootste festivals langs te gaan! Sowieso staan Pinkpop en Concert at Sea al in hun rijtje. Voor meer tourinfo check hun website!

Album bestellen?

Welk concert staat jou nog bij? Ik sta te springen om meer blogs over mijn concertervaringen met jullie te delen!

Dianne de Kievit

Afgestudeerd | blogt voor ensannereist.nl | citytrips | vergeet nooit mijn Nikon D3000 | fotografie | erop uit gaan | backpack | festivals = een vorm van reizen | concertliefhebber | happysocks | wil na mijn studie leisure management graag alleen op reis

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl