Ameland: eindelijk!

Eindelijk ben ik ook op Ameland geweest! Als laatste WestCord Hotel stond dit op mijn lijstje. Voor een presentatie, training en hotelbezoek ben ik naar Ameland geweest!

Het was Kunstmaand op het eiland en daarom waren er veel bijzondere exposities en stellages te zien. Zelf hou ik wel erg van glaskunst dus het was heel mooi om te zien! Het eiland is echt een stuk ruiger dan bijvoorbeeld Vlieland. Hier vind je echt flinke duinpartijen. Het dorpje Nes heeft echt een heel gezellige straat met leuke winkeltjes. Musthave souvenir is een Nobeltje. Een heerlijk eilanderlikeurtje. Die koop je bij de slijterij in Ballum. Kortom ook dit Waddeneiland en WestCord Hotel Noordsee kan ik je aanraden als je er echt even tussenuit wilt!

Deze diashow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl