Culinaire parel: de Bistronoom in Woerden

Een restaurant waarbij alles klopt. Fantastisch eten, mooi opgemaakt en een verrassingsamuse. Heerlijke wijnen, zelfgemaakte limonades en likeuren. Super goede bediening en last but not least een interieur dat je thuis ook zou willen. Welkom bij de Bistronoom in Woerden. Een echte parel die ik afgelopen week ontdekte.

Restaurant in het centrum van Woerden

Om terug te blikken op onze fantastische vakantie op Ibiza hadden we met de groep een avondje gepland. Locatie werd de Bistronoom. Een nieuw restaurant in het centrum van Woerden dat afgelopen juli open is gegaan. Via mijn nicht had ik al wat goede verhalen gehoord, dus ze nam ons hier graag mee heen. En ze kreeg zeker gelijk!

Trotse eigenaren

Kirsten en Jan Cees zijn de trotse en jonge (beide nog geen 30!) eigenaren van dit nieuwe restaurant. Trots mogen ze zeker zijn want mijn eerste indruk is ook: wat een gaaf interieur! Een robuuste bar met gestuct beton, een muur van mos, een openhaard met wand van houtblokken, mooi gedekte tafels zonder stijf linnen, veel planten en ook mooi licht. Het voelt echt als thuiskomen.

BistronoomP9262961

BistronoomP9262959

Kan niet kiezen van het menu!

Ik hou er altijd van als ik een menu krijg waarvan ik eigenlijk niet kan kiezen; alles wat er opstond was lekker. Het liefste zou ik dan zeggen: doe maar wat. Toch koos ik in een combinatie voor een eendenborst vooraf, scholfilet als hoofdgerecht en een pina colada dessert met ananasmarsmellows toe. Maar alle andere gerechten die ik zag, zagen er even heerlijk uit.

Huisgemaakt en uit eigen tuin

In het restaurant groeien de kruiden en pepers als planten. Groenten komen uit de eigen moestuin en daarnast wordt gewerkt met regionale producten zoals Reypenaer kaas. Veel is ook huisgemaakt zoals de sinas, cola, Baileys en limoncello.

BistronoomP9262958

BistronoomP9262983

Reserveren aan te raden!

Kortom en een echte culinaire parel en zeker de moeite waard om voor naar Woerden af te reizen! Reserveren is aan te raden!

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]
Eén reactie op “Culinaire parel: de Bistronoom in Woerden”
  1. Naomi schreef:

    Wat een leuk restaurant! Ik kende het helemaal niet maar de foto’s zien er echt waanzinnig mooi uit. Ook lekker origineel vind ik! Zeker met die kruiden uit hun eigen tuin. Ik ga het even eens opzoeken online voor wat meer informatie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl