De 5 mooiste winkels van Maastricht

Dat Maastricht een uitstekende plek is om van je geld af te komen is algemeen bekend, maar het is ook heerlijk om met de hand op je knip door de stad slenteren en mooie winkels te bekijken. De 5 mooiste (wat mij betreft) op een rij!

1. Boekhandel Dominicanen: de mooiste van de wereld!

Net om de hoek van het Vrijthof ligt Boekhandel Dominicanen, gevestigd in een voormalige kerk. Langs de zuilen staan planken vol boeken waar je heerlijk tussen kunt neuzen tot dat je hét boek vind dat je altijd al zocht.

Adres: Dominicanerkerkstraat 1, Maastricht.

Deze slideshow vereist JavaScript.

2. Sissy Boy

Op de hoek van de Markt (bij het Stadhuis) zit een enorme Sissy Boy winkel. Behalve mode voor hem haar en kids zijn er gave woonaccessoires te koop. Speciaal voor kerst ook kerstdecoratie en gedekte tafels! Ook voor mooie decembercadeaus een tip.

Adres: Markt 55, Maastricht.

Deze slideshow vereist JavaScript.

3. Kook aan de Maes

Schuin tegenover de Sissy Boy winkel zit Kook aan de Maes, de grootste kookwinkel die ik ooit heb gezien. De mooiste koffiemachines, Creusetpannen in alle maten en onnutteloos kookgerei. Laat je hier adviseren door een van de experts!

Adres: Markt 16-18, Maastricht

4. PUUR

Naast Kook aan de Maes zit PUUR. Mode, leuke cadeaus en kunst. Hier vind je voor ieder wat wils. Ook leuk een omgekeerde kerstboom in het midden van de winkel!

Adres: Markt 19, Maastricht

5. De Rozengaard

Eigenlijk is de Rozengaard vooral een bloemenwinkel maar ik werd verliefd op de stolpen met vlinders in de etalage! Helaas waren de farfar boven budget, maar ze hadden ook een hoop ander betaalbaar moois.
Adres: Stationsstraat 40, Maastricht.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl