De leukste groepsuitjes in Den Haag

Ieder jaar is het met ons waterpoloteam weer een gedoe. Wat zullen we eens gaan doen voor het jaarlijkse uitje. Je kunt zoveel leuke groepsuitjes in Den Haag ondernemen! Wij zetten daarom onze favoriete groepsuitjes op rij… enne dames DIT IS EEN HINT!

Met de binnenstad, het strand en de duinen heeft Den Haag zo’n divers aanbod voor de locatie van een groepsuitje. Op Scheveningen kan jong en oud zich vermaken maar denk ook aan een leuk stadspel rondom het Binnenhof en Plein.

Groepsuitjes Den Haag

IJskarten op de schaatsbaan van de Uithof

Vanaf 1 april kan het weer! De 400 meter schaatsbaan wordt dan opgeofferd en helemaal kapot gereden tijdens het IJskarten. Een waar spektakel waarbij je moet opletten dat je niet uit de bocht vliegt. Benieuwd hoe dit is? Lees onze blog!

Escape the city

Vorig jaar was ons teamuitje een bezoek aan een Escape Room en een groot succes. Escape Rooms vind je natuurlijk ook in Den Haag. Behalve jezelf opsluiten in een Escape Room kun je ook Escape the City spelen. Geketend aan handboeien de stad door om de cijfercodes te vinden. Mij lijkt dat wel wat, jullie ook?

Groepsuitjes Den Haag

Kitesurfen op het strand

Natuurlijk mag een strandactiviteit niet op deze lijst ontbreken want Den Haag is toch die mooie stad achter de duinen. Op het strand van Scheveningen kun je allerlei surfworkshops volgen. Kitesurfen lijkt mij daarmee het moeilijkste, maar ook intensief. En voor mijzelf is de vraag of het goed gaat met mijn schouderblessure. Gewoon surfen kan natuurlijk ook!

Varen met de Ooievaart

Een super mooi uitje en project in Den Haag is de Ooievaart. Vrijwilligers varen je met een platte schuit door de grachten van de Hofstad. Grachten, heeft de stad grachten dan? Ja hebben ze. Je ziet de stad dus letterlijk van een andere kant! Nadeel is wel dat het lekker weer moet zijn, of je een paraplu mee moet nemen.

Flyboarden of bananenboot

De zee op is natuurlijk ook een goed idee. Flyboarden krijg je de hoge drukstralen onder je waarna je letterlijk door de lucht zweeft en als een dolfijn weer het water in duikt. Met onze waterpolomeiden lijkt me dit ook een fantastisch uitje. Of we stappen op een bananenboot, ribboot of waterscooter.

De rockstad in met de nachtburgemeester

De muziekstad dat is Den Haag ook zeker weten. Di-Rect, Anouk, Kane en natuurlijk de Golden Earring. Met de nachtburgemeester als reisleider maak je 2 uur lang een tour langs de belangrijke muzikale highlights. Uiteraard hoort ook muziek erbij, dus komen er live optredens langs.

Op Hooglander safari

In de duinen van het Westduinpark (tussen Kijkduin en Scheveningen) lopen kalfjes van Schotse hooglanders rond. Prachtige dieren en stiekem willen we allemaal met ze knuffelen! Met een gids kun je op safari om echt heel dichtbij ze te komen. Hierbij moeten we letterlijk van de gebaande paden gaan. Ik neem mijn fototoestel zeker mee, want dat worden mooie plaatjes.

IJsklimmen

Klimmen is al moeilijk, maar wisten jullie dat je ook kan ijsklimmen vlak bij Holland Spoor? Ik hoorde dat pas onlangs en dacht direct, dat moeten we ook een keer doen! Met stijgijzers en ijsbijlen gewapend wordt het klauteren bij min 5. Dikke kleding aan want het vriest dus hier.

Heb jij een tip voor nog meer leuk groepsuitjes in Den Haag? Laat hem achter in de reacties!

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]
Eén reactie op “De leukste groepsuitjes in Den Haag”
  1. Henriette schreef:

    Ja, ik weet er genoeg! Ook de Escape Room en De Ooievaart inderdaad, ijskarten is tof en de ijsklimmuur ook en voor de rest van de tips verwijs ik naar GaDenHaag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl