De Markthal: Zintuigen prikkelend!

Veel besproken de afgelopen maanden: de Markthal liefkozend al de koopkathedraal genoemd aan de Rotterdamse Blaak. Vandaag ben ik er eindelijk met m’n moeder geweest. Het is echt een lust voor de zintuigen!

Natuurlijk is het plafond indrukwekkend. In de Markthal vind je talloze kramen met verse producten. Heerlijke kazen, worsten, catharellen en paddestoelen, noten, zaden, groenten, fruit, kruiden. Natuurlijk is er ook veel te smullen. Veel kramen bieden kleine Tapa aan. Ook Rotterdams bekende frietzaak: Bram Ladage is prominent aanwezig. In de Markthal vind je ook een grote kookwinkel waar je mooi kookgerei kan scoren. Tip neem een eigen goede stevige tas mee want je krijgt bij alle kramen van die goedkope plastic tasjes die zo lekker snijden in je handen. Bovendien natuurlijk ook milieu bewuster. Wij gaan hier zeker vaker heen om lekkers te scoren!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl