Feel good aan zee: Elements Beach

Een strakblauwe lucht, klein zuchtje wind en zon. Op zo’n dag ben je het liefste bij Elements Beach, wat mij betreft het fijnste plekje aan zee in ’s Gravenzande (Westland). Hier voelt het als thuiskomen en zijn #GOODVIBES het credo!

Fijnste strandtent in ’s-Gravenzande: Elements Beach

Het terras ligt er prachtig bij en zit zelfs al helemaal vol. Fijne tunes klinken door de speakers en de wind laat de sierbelletjes aan de parasols ringelen. Wát een verschil met enkele weken geleden toen we op een regenachtige zondag ook even op het strand stonden en de zeecontainers met meubilair nog uitgepakt moeten worden. Maar liefst drie weken duurde de opbouw. Elements Beach ligt aan een van de drie strandopgangen die ’s-Gravenzande, net boven Hoek van Holland, rijk is en werd in 2014 overgenomen door Marc & Jennifer. Het enthousiaste stel werkt met het een jong team, van maart tot en met oktober, op de plek waar GOOD VIBES het credo is. De rest van het jaar zitten ze natuurlijk ook niet stil. Nieuwe recepten bedenken, vele bruidsparen ontvangen en nieuwe vintage topstukken voor het meubilair verzamelen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Thuiskomen aan zee

Hoe je de sfeer van Elements het beste kan omschrijven? Het voelt als thuiskomen aan het strand. Hier plof je in de oude opoestoel neer bij het haardvuur terwijl je door de ramen de zon de zee in ziet glijden. Huiselijk, hip maar toch zorgvuldig uitgezocht. Buiten kun je ook voor ieder wat wils vinden. Een loungestoel, hemelbed of tafeltje voor twee. Ibiza stijl, ja die touch zie je hier ook terug. En met de Duitse en Britse badgasten om je heen kun je je hier ook zo wanen, maar dan in ’s-Gravenzande (of all places). Feel good dus, en wat nog extra fijn is, dat je hier ook gewoon jezelf mag zijn. Want er zijn al zo veel anderen!

Good food to share

Uiteraard mag GOOD FOOD niet ontbreken. Elements zet deze zomer weer in op Food to Share. Een tafel vol met lekkers die je samen deelt. Alles biologisch en/of vegan. Kom je in de ochtend? Sla dan het heerlijke ontbijt met huisgemaakte granola en verse smoothies niet af.

Ik weet wel waar ik aankomende zomermaanden veel te vinden ben. Om te werken, borrelen of lekker samen te eten met vrienden & familie. Zet ook zeker het laatste weekend van juli in de agenda want dan organiseren ze een eigen festival: Struinen in de Duinen. Elements is iedere dag geopend, maar de openingstijden zijn wel wisselend in het seizoen.

 

Disclaimer: Elements Beach is absoluut een van mijn favoriete plekjes in het Westland. Ik spreek dan ook van geluk dat ik hen namens ensanne mag helpen met content! 

 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]
5 reacties op “Feel good aan zee: Elements Beach”
 1. Lizette schreef:

  Wat een heerlijke plek! Ik begrijp het helemaal dat je daar een feel good gevoel van krijgt. Ik hou van food to share, veel meer dan de traditionele individuele maaltijden. En dan ook nog eens biologisch en vegan, als ik dichterbij zou wonen, zou ik er ook zeker graag komen. Ik geef sowieso wel de voorkeur aan meer pittoreske strandplekken dan bijvoorbeeld Bloemendaal of Scheveningen, dus ik noteer Elements op mijn ideeën lijstje voor een zonnige dag.

 2. Denise M schreef:

  Gaaf hoor! Ik had er al wat foto’s van voorbij zien komen en ze spraken me meteen aan. Dit is ook het soort strandtent waar ik van hou. Met veel hout en een beetje het reissfeertje. Hier word ik blij van! Het is dat ik gewoon op de fiets naar het strand in den Haag kan, maar als ik een auto had zou ik het zeker een keer doen. Of is het met het OV ook bereikbaar? Nee zeker? Nou ja, of op de fiets natuurlijk!

 3. Kelly schreef:

  Wat een heerlijke plek zeg! Ik kom helaas zelden aan de kust want ik woon niet bepaald om de hoek. Mocht ik weer eens naar de kust gaan, houd ik dit plekje zeker in gedachte.

 4. Jenny schreef:

  Wat een heerlijke plek!

  Ik vind het fijn om in Utrecht te wonen, maar in de zomer vind ik het wel eens jammer dat het nét te ver van het strand is. Lekker uitwaaien in een strandtent op een doordeweekse avond na het werk is er helaas niet bij.

  Gelukkig zijn er de weekenden 🙂

 5. Diana schreef:

  Elke maand bezoek er zeker de stranden. Even een dagje weg, uit waaien, drankje doen, strand wandeling etc. Alle stranden liggen vanaf wel op minimaal 1 uur rijden maar heb het er graag voor over. Deze strandtent ziet er heel uitnodigen uit. Ga ik zeker even opschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl