Fijne strandtent dichtbij huis: The Coast

Als ik vertel dat ik praktisch aan het strand woon zijn de meeste jaloers. Oh dan kom je er echt iedere dag zeker. In de praktijk valt dat helaas mee, maar ik kom er wel erg graag. Bij ons alleen geen drukke boulevard en tientallen strandtenten. Maar degene die er is… is wel een fijne plek.

The Coast ligt bij het strand van Monster, een rustig strand maar bij helder weer kijk je van Hoek van Holland tot aan Scheveningen. Vlakbij de zandmotor waarop vele zeehondjes te zien zijn, maar ook veel kitesurfers zie je hier. The Coast is een strandtent die jaarrond geopend is. Qua stijl heeft het een beetje weg van het Badhuys op Vlieland. Dezelfde rust ervaar je ook hier. Ja, echt een fijne plek!Voor een kop koffie, lunch, borrel of diner kun je hier terecht. Dan zit je uiteraard het liefste buiten. Uit de wind, achter het glas in het lentezonnetje. Of in de avond bij de zonsondergang. Of als het stormt kijk je vanaf hier over de ruige zee.

Deze diashow vereist JavaScript.

Kies je voor een lunch of diner dan eet je ook nog eens biologische en vooral streekproducten, want die hebben we in het Westland genoeg! En ook vis staat hier op de kaart, want in die zilte lucht… smaakt een visje extra lekker. The Coast borrelplank is ook erg aan te raden voor een variatie aan snackjes en amuses.

 

Wist je dat The Coast…het perfecte startpunt of eindpunt is voor het mooiste fietspad richting Kijkduin?

 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl