Hipster Hotspot: werken, borrelen, eten en slapen bij Hotel Nimma Nijmegen

“Zullen we afspreken bij Hotel Nimma?” Toevallig had ik de week ervoor deze hotspot al voorbij zien komen op mijn tijdlijn en deze opgeslagen voor het geval ik in Nijmegen moest zijn voor een afspraak. Het kersverse hotel is daarbij de nieuwste hipster hotspot van de stad, vlak aan de Waalkade.

Terwijl de Guns ’n Roses muziek door de boxen knalt, de band speelt dezelfde avond in het Goffertpark, kom ik aan bij Hotel Nimma. Aan de voet van de brug de Oversteek, bekend van de Sunset March, en het Honig Complex ligt een nieuwe spot om te werken, borrelen, eten en slapen. Het interieur is een mix van vintage en industrieel. Een oude container vormt de poort tussen de receptie en de bar. Helaas is het te ‘Hollands zomerweer’ om buiten te zitten.

Flexwerken in Nijmegen

Met mijn eerste afspraak klets ik bij onder het genot van een heerlijke gemberthee. Met een klik op de knop zit ik al op het wifinetwerk en er zijn legio stroompunten. Altijd fijn voor een digital nomad ;-). Ik blijf na mijn afspraak nog even werken tot het borreltijd is geworden.

Borrelen en eten bij Hotel Nimma

Ik drink een pinot grigio rosé, die ik nog nooit eerder dronk maar werkelijk fantastisch is! Omdat onze maagjes ook wel wat trek hebben wordt de borrel een hapje eten. Naast de aanlokkelijke burgers staan er klassiekers op, dus zwicht ik voor de Pasta Aglio Olio met Gamba’s. Ook de dessertkaart verleid ons…

Deze diashow vereist JavaScript.

Hotel Nimma is echt een aangename hipster hotspot. Het personeel is nog redelijk jong (en onervaren) maar met een paar maanden kan dat zowaar anders zijn. Ik ben ook heel benieuwd naar de kamers, voor een overnachting in Nijmegen zou ik dat zeker overwegen. Parkeren kan aan de achterzijde van het hotel.

Adres: Weurtseweg 478, 6541BE Nijmegen

Ken jij Hotel Nimma al?

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

4 reacties op “Hipster Hotspot: werken, borrelen, eten en slapen bij Hotel Nimma Nijmegen”
 1. Marcel schreef:

  Wat een toffe plek! Zeker de moeite waard om te bezoek als ik in de buurt ben. Bedankt voor de tip.

 2. Jenny schreef:

  Wat een leuke plek! Heerlijk als je zo ergens kan blijven hangen en je ding kan doen.

 3. Patrick Kerkhoff schreef:

  Met wie had je die eerste afspraak bij Hotel Nimma Sanne? Goede tip had diegene dus gegeven! 😉

 4. Judith schreef:

  Klinkt als een fijne plek om te werken, te eten én te slapen. Die ga ik onthouden voor als ik weer eens in Nijmegen ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl