Hoteltip: Queens in Amersfoort

Alsof ze me kennen!’ Die reactie gaf ik toen ik mijn hotelkamer binnenkwam. Waarom die reactie? De kamer had een complete PIP studio inrichting met rode accenten en laat dat nu net mijn stijl zijn! De bed & breakfast Queens heeft vier kamers en ligt in het centrum van Amersfoort.

AMERSFOORTP5141569

Slapen op de vide

De sfeer van de kamer wordt vooral bepaald door de indeling met de slaapvide. Beneden vind je het zithoekje en de badkamer, op de vide in de nok van het pand het bed. Het bed bereik je via de ladder, dus je moet geen slok te veel op hebben. 🙂 Het bed heeft geen ledikant, dus je ligt laag bij de grond. Dat moet ook wel, want zelfs nu moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot (wat ik dus ook wel deed). Voor de bed & breakfastkamers is er een gezamenlijk keukentje en dakterras. WiFi is uiteraard present.

Royaal ontbijt

Dankzij het royale ontbijt heb ik de hele dag nog een vol gevoel gehad! Een glas vers geperste sinaasappelsap, biologische yoghurt met huisgemaakte granola en bosbessen en een cappuccino behoorde tot de eerste gang. Daarna volgde broodjes met eieren, smeersels en kazen.

Meer informatie & reserveren bij Queens Amersfoort

Noot; Queens ligt middenin het uitgaansgebied van Amersfoort. Hoewel de oordoppen al voor je klaar liggen, moet je dus rekenen op veel geluid tot diep in de nacht.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl