Kom in kerstsfeer bij de leukste kerstmarkt in Den Haag

De knuste kerstmarkt in de Randstad vind je op het Lange Voorhout in Den Haag. Dit jaar vindt de Royal Christmas Fair voor de zesde keer plaats en hij is groter de ooit. Denk aan duizenden lampjes, kampvuurtjes, kerstkoortjes, bekers dampende glühwein en mooie spulletjes. In 2019 t/m 23 december 2019 te bezoeken!

Kerstmarkt in Den Haag

Als je echt in de kerstsferen wilt komen kun je t/m maandag 23 december 2019 je hart op halen op een van de prachtigste stukjes van Den Haag. Het Lange Voorhout doet gedurende het jaar vaker dienst voor foodmarkten of festivals maar nog niet eerder vond ik het zo sfeervol. Tienduizenden lampjes glinsteren tussen de eeuwenoude bomen. Kerstmuziek klinkt uit de boxen en tussen het geroezemoes van de mensen hoor je het vuur knisperen. De geuren van worst en allerlei andere lekkernijen komen voorbij. En uiteraard is er glühwein en chocolademelk.

Kerstshoppen

Op de Royal Christmas Fair vind je echt leuke stands. Het zijn geen standaard ‘markt’ kramen maar echt kwalitatieve stands. Mooie kunstobjecten, warme shawls en vooral veel streekproducten. Van honing tot kazen. Voor je kerstdiner of cadeaus onder de boom kun je hier zeker slagen. En anders loop je zo verder het centrum in, waar de winkels natuurlijk extra lang open zijn.

Programma Royal Christmas Fair

Iedere dag is er volop muziek op de podia op de Royal Christmas Fair. Koortjes, bandjes en natuurlijk een sing-a-long. Ook voor kinderen zijn er leuke knutselactiviteiten! En een selfie met de (griezel)kerstman mag je natuurlijk niet vergeten te maken. Bekijk het programma

Deze slideshow vereist JavaScript.

Praktische info

De Royal Christmas Fair is in 2019 t/m maandag 23 december geopend van 12.00 tot 21 uur op het Lange Voorhout. Dit ligt op zo’n tien minuten lopen van Centraal Station. Parkeren kan in een van de garages in de buurt, of kom lekker op de fiets. De kerstmarkt is gratis toegankelijk!

Leuk in de buurt: Lichtprojectie Binnenhof

In Den Haag is er natuurlijk vlak voor kerst veel te beleven. Een bezoek aan de lichtprojectie Old Masters, New Heroes en Wandel de Gouden Eeuw binnen, kun je goed met de Royal Christmas Fair kunt combineren. Op de Ridderzaal en Mauritshuis vinden tot 21 december deze projecties plaats. Beide onderdeel van het lichtevenement The Hague HighLights.

Foto lichtprojectie: Anne Reitsma Fotografie. Disclaimer: Ik bezocht de Royal Christmas Fair op uitnodiging van de organisatie. 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]
Eén reactie op “Kom in kerstsfeer bij de leukste kerstmarkt in Den Haag”
  1. […] verder over de kerstmarkt in Den Haag op het blog van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl