Niet lullen maar eten: de leukste restaurants in de Witte de Withstraat in Rotterdam

Rotterdam kent steeds meer leuke plekjes, en daarmee dus ook steeds meer fijne restaurantjes. Wil je een snel vorkje prikken, of uitgebreid tafelen het kan allemaal. De Witte de Withstraat is wel een van mijn favoriete straatjes uit Rotterdam, omdat je er zo ontzettend lekker kan eten!

De leukste restaurants in de Witte de Withstraat in Rotterdam

Ik kom graag in Rotterdam, ga er vaak uit eten en bezoek mijn vrienden. Juich in de Kuip of ik ga er shoppen. Een van de leukste (vr)eetstraatjes vind ik Witte de Withstraat. Hieronder mijn favoriete restaurants in de Witte de Withstraat in Rotterdam.

Ballroom

Een fijne plek in de Witte de Withstraat als je van Gin Tonics houdt. Prachtig ingericht en een gezellige binnentuin die met mooi weer vol zit met mensen die hier lekker komen borrelen.

Ballroom – Witte de Withstraat 88b, 3012 BT Rotterdam

Bazar

Waarschijnlijk bij iedereen bekend, maar daarom niet minder lekker. Oriëntaalse, Oosterse en Noord-Afrikaanse sferen brengen je naar een ver vakantieoord, alsof je over een markt loopt! Met de spiegeltjes aan de muren en de mooie kleuren die perfect met elkaar matchen. Je kan hier echt voor een prikkie heerlijk eten, want je hebt al voor zo’n €8,50 een dagschotel. Of je een vleeseter of vegetariër bent, iedereen kan hier terecht. Naast een fijn restaurant kun je hier ook blijven slapen in kamers die een Oosterse inrichting hebben. Zo waan je je echt even op vakantie, in Rotterdam dan!

Bazar Rotterdam – Witte de Withstraat 16, 3012 BP Rotterdam

Bazar - ensannereist

 

Hamburg

De beste hamburgertent in Rotterdam, als je het mij vraagt. Een burgerrestaurant zoals een burgerrestaurant hoort te zijn, niet te veel poespas en mannen met baarden in de bediening. Dat hoort bij Rotterdam en bij een burgertent. Je bestelling wordt opgenomen aan je tafel en daarna krijg je een nummertje. Zodra je je nummertje hoort, weet je dat je je overheerlijke burger kan ophalen en je tanden er in kan zetten!

Hamburg – Witte de Withstraat 94B, 3012 BT Rotterdam.

 

Supermercado

Weliswaar niet echt gelegen aan de Witte de Withstraat, maar wel in een zijstraat daarvan. Een heerlijk restaurant, met veel streetfood en heerlijke cocktails. De inrichting is super leuk, met Latijns-Amerikaanse invloeden, waardoor je het echte vakantiegevoel direct krijgt als je je voet over de drempel zet.

Supermercado – Schiedamse Vest 91, 3012 BG Rotterdam

Supermercado - ensannereist.nl

Meer restaurants in Rotterdam

Wat is jouw favoriete restaurant in Witte de Withstraat Rotterdam?

 

Talitha Berger

Speelt waterpolo | verzameld uit elke hoofdstad iets kenmerkends | verzameld maskers van haar reizen | Elle en Vogue zijn mijn bijbels | heeft eindeloos veel lippenstift | zwart is mijn favoriete kleur | Kattenvrouwtje | koken is een hobby | Vriendin van Teun

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl