De leukste winkel in Utrecht: Keck & Lisa

Soms tref je zo’n winkel waarvan je denkt, ja dit zou ik zelf ook wel willen. In Utrecht vond ik Keck & Lisa. Een mini paradijsje om de hoek bij de Domtoren waar mijn hart letterlijk harder ging kloppen. 

Precies op een hoekpandje bij de Mariaplaats in Utrecht wordt de aandacht getrokken naar de gezellige etalage. Leuke  hebbedingetjes vallen mij altijd gelijk op. Binnen is het best druk en zijn verschillende mensen op zoek naar een passend cadeautje, voor zichzelf of anderen. Hier kun je voor iedereen echt iets leuks vinden. Voor de collega die morgen jarig is, een vriendin die zwanger is of stel dat net een nieuw huis heeft. Cadeautjes geven is al leuk, maar het kopen in een winkel als deze nog leuker.

Wat je hier zoal vindt? Boekjes, mokken, lampjes, kaarsjes, kaarten, klokken maar ook een flamingopittenzak, wereldkraskaart en peper en zoutstelletje. Natuurljik ook badeenden 🙂

Psst. mocht je nou niet in Utrecht zijn binnenkort, ze hebben ook een webshop!

Adres: Zadelstraat 38 in Utrecht.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl