Magisch Maastricht

Van Maastricht zeiden we al een paar jaar rond Kerst daar moeten we maar weer ‘ns naar toe (de laatste keer was 6,5 jaar geleden). De november/december maand worden gepromoot met de campagne Magisch Maastricht. Dit komt er op neer dat zo’n beetje de hele binnenstad prachtig verlicht is.

Centrale plek is het Vrijthof met de carrousel met André Rieu repertoire, schaatsbaan, Europa’s grootste reuzenrad en aangekleed met kerstmarktkramen. Combineer met heerlijk kerstshoppen in de stad, want van je geld afkomen kun je hier :)! Tussen het Vrijhof, de Markt, het Onze Lieve Vrouwenplein en St Servaasbrug vind je straten vol winkels. Ketens, flagshipstores, boetieks en speciaalzaken. Want ons wel tegenviel qua horeca was het vegetarische aanbod op de kaart, bijna overal staat er één vegapasta met rode saus op het menu. Das dan weer niet zo gastvrij, maar wellicht hebben we niet de juiste restaurants getroffen!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl