Magische lichtjes in de grachten @Amsterdam Light Festival

Op de slotdag van het Amsterdam Light Festival hebben Sander & ik nog een rondvaart gemaakt door de grachten. Het lichtfestival waarbij de nadruk lag op de 400 ‘jarige’ grachten trok sinds begin december 1,5 miljoen bezoekers.

Tientallen lichtsculpturen, projecties en aanlichtingen waren er tijdens de 70 minuten durende rondvaart van Canal Company te zien. De rondvaartboot was overdekt en binnen was het lekker warm. Bij je ticket was een beker warme choco of glühwein inclusief. De rondvaartboot maakt een ‘standaard’ rondvaartrondje, maar wij hadden het nooit eerder ’s avonds gedaan. Je komt dus langs Het Scheepvaartmuseum, de Hermitage, het Amstelhotel, de Magere brug, de Munttoren, de Oude Kerk etc. Sommige stukjes waren echt een beetje magisch!
In het donker is het met licht altijd lastig om goede foto’s te maken maar ik moet zeggen dat het nog redelijk gelukt is :). Vanaf december 2014 wordt het festival weer georganiseerd.

1526757_711326602233040_243424479_n

Deze diashow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl