Maritiem Museum in Rotterdam met Neef

Vorig weekend hadden wij onze grote kleine neef te logeren dus een goede aanleiding om iets leuks te gaan doen op de zondagmiddag. Vroeger ben ik met opa en oma, toen ik ook uit logeren ging, naar het Maritiem Museum in Rotterdam geweest.

Ook rij ik daar regelmatig langs dus dat leek ons wat voor onze stoere neef. Naast de vele oude schepen die buiten aan de kade liggen is binnen in het museum een kids-proof area bij Professor Plons. Het hele museum draait natuurlijk om de scheepvaart en haven van Rotterdam. Bij Professor Plons kruip je dan ook in de rol van havenmeester en vervoer je pakjes van A naar B. Na ruim 2,5 uur spelen en de schepen buiten bewonderd en beklommen te hebben maakten we nog een echt tripje met een echte Watertaxi naar Hotel New York! Dat was natuurlijk een top afsluiter. Al wandelend naar de garage zei onze neef dan ook ‘Ik ga morgen niet alles in de klas vertellen, want dan wil iedereen bij jullie logeren’ :).

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl