Ontspan in je eigen Privé wellnesskamer bij Reset Spa

Mensen die mij goed kennen weten dat ik behoorlijk onrustig ben maar ook vaak last heb van mijn spieren. Ontspannen in een spa is voor een paar uurtjes goed voor mij om even offline te zijn en m’n lijf te vertroelelen. Maar in deze coronatijd sta ik niet te springen voor een bezoek aan een groot spa of sauna centrum. Een privé wellnesskamer is daarbij dan ideaal. Ik vertel je over mijn ervaring bij Reset Spa.

Ervaring Reset Spa Naaldwijk

De wellnesskamer kun je tot maximaal vier personen huren. Wij boekten deze op de zondagmiddag met z’n tweeën. De kamer heeft twee sauna’s, een Finse en infraroodsauna, een stoomkamer en jacuzzi. Via een kleine kleedruimte en apart toilet kom je de wellnesskamer binnen. In het midden is een relax zitje te vinden bij een open haard. Achter dezelfde muur vind je de douches en de overige faciliteiten rondom. Fruit water stond voor ons klaar want tijdens een sauna bezoek is hydrateren belangrijk. We beginnen met de stoomkamer die al je cellen opent met de geur van eucalyptus. In de Finse sauna nemen we een sessie van 20 minuten.je kunt zelf de timer zetten en water opgieten. De infraroodsauna is ook prettig voor m’n nek en rug, deze installatie is zelf niet warm maar gericht op je wervelkolom. Met het paneel kun je deze qua intensiteit aanpassen. Uiteraard is de jacuzzi met bubbelstand en lampjes een feest om mee af te sluiten.

Privé sauna bij Den Haag, in Naaldwijk

In de twee uur dat wij er waren hebben we alles kunnen proberen maar voor een 2e ronde hadden we eigenlijk te kort tijd. De ruimte is heel sfeervol met muziek en kaarsen. In de douche vind je scrubzout en meerdere shampoos. In de kleedruimte zijn een föhn en extra’s zoals deo te vinden. Wij namen zelf handdoeken en een badjas mee maar deze kun je ook huren. Wij boekten een sushiplateau bij ons arrangement. Er stonden heerlijke hapjes voor ons klaar. Je kunt ook drankjes of een smoothie bestellen bij de receptie. Ze kloppen dan aan en brengen het naar je kamer.

Wil je dus een keer coronaproof ontspannen? Gun jezelf dit moment!
Je kunt hier bij Reset Spa ook floaten, drijven in een magnesium zoutbad.
Je vind Reset Spa in Naaldwijk, vlakbij Den Haag. Reset Spa is 7 dagen per week open. Reserveren kan na 20 januari weer!

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl