Op stedentrip met Paskal Jakobsen

De zanger van Bløf had behoefte aan een klein uitstapje, noem het een stedentrip. Nu de agenda van de Zeeuwse band leeg was, staat hij een paar maanden solo in het theater. Samen met mijn tante maakte ik een trip langs mooie luisterliedjes mee en ben ik tot de conclusie gekomen: Paskal is de beste zanger van Nederland!

Luisterliedjes van eigen bodem

Eigen werk, Paskals favoriete liedjes van Nederlandse artiesten en vertalingen van Matt Simons en Damien Rice. Ieder nummer was steeds weer een aangename verrassing voor de oren. Het was een akoestische sessie met af en toe een extra gitaar. Van eigen bodem speelde Paskal luisternummers van Guus Meeuwis, Rob de Nijs, Doe Maar, Maarten van Roozendaal, Bram Vermeulen en De Dijk. Alles Nederlandstalig maar juist in de setting leer je de teksten echt begrijpen.

Paskal JacobsenIMG_0252

Levend schilderij

Bijzonder was het schilderij in het decor, dat ineens ging leven tot een tweede stem van Anneke van Giersbergen. Een prachtig duet over Zeeland volgde. Later volgde een tweede duet op de Volcano vertaling van Damien Rice. Ik heb een klein stukje gefilmd!

Theatertour

Wij waren afgelopen 12 maart in Isala Theater. Paskal tourt nog tot eind april door Nederland. Als je de kans hebt, van zijn stem houdt, zeker doen! Meer info

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Categorieën
Concerten Nederland

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl