Try before you die: Prison Escape: Ga nu je je nog kan!

Je vrijwillig oplaten sluiten in een voormalige gevangenis… nogal vreemd om dit op je vrije zondagmiddag te doen, niet? Toch liet ik het samen met twee vriendinnen gebeuren in de Rotterdamse Noordsingelbajes. Waarom? Omdat Prison Escape één van de meest gave ervaringen is die ik tot nu toe heb ondergaan!

Naar de bajes

Prison Escape is een real life game en het is wereldwijd de enige simulatie waarbij je daadwerkelijk uit een gevangenis kunt ontsnappen. De oude Noordsingelbajes is namelijk niet meer in gebruik en wordt nu tijdelijk als evenementenlocatie gebruikt. Nadat je opgesloten bent lijkt het alsof je een film ingelopen bent. Je komt terecht in een wereld waarvan je niet wist dat het bestond, het haalt het slechtste in je naar boven en je vergeet de tijd! Wat er allemaal binnen de gevangenismuren gebeurt kan ik je helaas niet vertellen, maar het goede nieuws is: ik ben op tijd ontsnapt!

Prison Escape Rotterdam

Alle deelnemers aan mijn editie, circa 150 personen per keer.

Nog tot en met december dit jaar!

Staat ontsnappen uit een gevangenis à la Alcatraz en Prison Break? Dan moet je absoluut Prison Escape dit jaar echt nog doen. Ja, het kost minimaal 59,50 euro per persoon (verschillende tarieven per dag/dagdeel) maar het is iedere cent meer dan waard! Absoluut 5+ sterren voor deze beleving!!!

Reserveer je tickets nu op de website!

Foto 18-10-15 13 41 22 Foto 18-10-15 09 59 46 (1) Foto 18-10-15 15 34 15

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl