Hotspot voor een anders dan andere tosti: Son of a Croque in Amersfoort

Een tosti smaakt altijd wel en zeker als het een croque monsieur is, is hij net nog wat specialer. Wil je een echt bijzondere tosti eten, ga dan naar de nieuwste hotspot van Amersfoort: Son of a Croque. Enne goed nieuws, binnenkort ook op andere plekken!

Originele tosti’s

Passie en originaliteit, dat zijn wel twee woorden die opgaan voor Son of a Croque. Son(ny) is in zijn zeggen de zoon van monsieur Croque. Een goede knipoog naar het ambacht van het maken van deze speciale tosti’s. Ik koos voor No 47, de Lonny. Kippendij met pinda, spiegelei en sambal. Zo heb ik nog nooit een tosti gehad! Je kunt ook kiezen voor pulled pork, roggebonk met brie en groene asperge met vierkazen.

Son of a CroqueP1215988

Nieuwe hotspot in Amersfoort

Aan de Varkensmarkt in Amersfoort vind je deze nieuwe hotspot, nu zes maanden open. En dat het een hotspot is, is goed te merken want het is er bomvol. Jong, oud, families, hipsters en chique dames genieten allemaal van een croque. Het concept is simpel. Loop naar de muur waarop alle croques hangen, geef je blaadje af bij de bar en wacht met de ‘wekker’ tot je croque klaar is. Geniet van de speciale Heinz ketchup er bij en je hebt lekker geluncht! Verder is de setting super. Mooie marmerentafels, donkergroene muren, lampjes en verse bloemen.

Son of a Croque komt naar je toe

Het succes in Amersfoort heeft zich al bewezen dus Son of a Croque mag je binnenkort op veel meer plekken verwachten. Houd de website in te gaten! 

 

Disclaimer: Ik bezocht Son of a Croque tijdens een blogweekend met Duitse bloggers in Amersfoort die ik voor ensanne.nl samen met City Marketing Amersfoort organiseerde. 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl