Marktjes en foodfestivals in Den Haag in de maand mei!

Met het lekkere weer voor de deur komen de marktjes en festiviteiten weer te voorschijn in de straten van Den Haag. Er zijn natuurlijk tal van foodfestivals en originele marktjes. ensannereist heeft er een paar voor je uitgezocht. Hier een overzicht voor de maand mei!

Marktjes en foodfestivals in Den Haag in de maand mei!

 

Swan Market ensannereist

7 mei 2017: Swan Market op het Plein in Den Haag.

van 11.00 – 17.00 uur kan jij hier weer genieten van lekker eten en drinken en je gek shoppen aan unieke spulletjes! Dit keer is de editie van de Swan Market op Het Plein in Den Haag.

Meer informatie over het evenement vind je op Facebook.

7 mei 2017: Flagship market

In de zomermaanden wordt er in Het Zeeheldenkwartier in Den Haag op zondag de Flagship Market georganiseerd. Deze editie is die in de Piet Hein straat. De organisatie creëert de mogelijkheid en de ruimte voor ondernemers om tijdens dit maandelijkse evenement zowel jong als oud in aanraking te laten komen met bijzondere producten op het gebied van food, vintage, fashion en design.

Meer informatie over het evenement vind je op Facebook.

7 mei 2017: Klavertjesmarkt in de Keizerstraat.

De Keizerstraat is een fenomeen in Scheveningen en Den Haag. De leuke winkels, gezellige horecazaken en enthousiast publiek maken de Keizerstraat een plek waar je graag wilt zijn.

De Klavertjesmarkt viert de aankomst van het voorjaar en je kan hier dan ook vrolijke voorjaarsproducten, lente mode, tuinartikelen en andere ‘lente’ gerelateerde producten vinden. De gezellige foodtrucks zorgen voor een heerlijk hapje en drankje tussen het shoppen door.

Meer informatie over het evenement vind je op Facebook.

13 en 14 mei 2017: Summer of Love Market op De Pier.

Waan je weer even in de ‘60s and ‘70s tijdens de Summer of Love Market. De markt waar je kunt shoppen voor (handgemaakte) kleding, exotische sieraden, mooie kunstvoorwerpen en andere échte hippieproducten. Naast de markt kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij de gezellige foodtrucks terwijl je luistert naar live muziek uit de échte hippie tijd. Ook zullen er verschillende workshops worden gegeven, zoals het maken van de welbekende haarband met bloemen zoals deze gedragen werden door de ‘Flower Children’ in San Francisco.

Meer informatie vind je op Facebook

summer of love ensannereist

 

21 mei 2017: PIP Lekker 10 — Dag 4: Vintagemarkt & Food

Op je kalme zondag lekker je kater wegwerken of fris het weekend eindigen d.m.v. shoppen, eten, drinken & weer verder shoppen. VinoKilo staat ook op de Vintage markt en verkoopt top kwaliteit vintage kleding voor €20,- per kilo. Er zullen DJ’s en een live act zijn die buiten voor entertainment zorgen, dus goede redenen om je zondag daar te spenderen!

Meer informatie vind je op Facebook.

25 mei – 5 juni 2017:Tong Tong Fair

De Tong Tong Fair op het Malieveld is een oudste culinaire festiviteiten in Den Haag. Hier staan heerlijke toko’s en standjes het lekkerste Indische eten te verkopen. Ben je fan van Indisch eten? Dan moet je hier echt heen! En naast het lekkere eten kan je genieten van gezellige muziek.

Kijk op de website voor kaarten en de programmering. 

26 en 27 mei 2017: Toost Foodtruckfestival

De Theresiastraat in Den Haag wordt omgetoverd tot een waar foodwalhalla. Geniet hier van allerlei gerechten die de koks bereiden vanuit hun keuken op wielen. Daarnaast zijn er een jaarmarkt, kinderactiviteiten en livemuziek.

Kijk voor meer informatie op Facebook.

Foodfestivals ensannereist

Talitha Berger

Speelt waterpolo | verzameld uit elke hoofdstad iets kenmerkends | verzameld maskers van haar reizen | Elle en Vogue zijn mijn bijbels | heeft eindeloos veel lippenstift | zwart is mijn favoriete kleur | Kattenvrouwtje | koken is een hobby | Vriendin van Teun

Deel dit bericht op...
[jpshare]
4 reacties op “Marktjes en foodfestivals in Den Haag in de maand mei!”
 1. Stéphanie schreef:

  Leuk, leuk, leuk! Ik kende ze nog niet allemaal. Misschien ga ik zondag wel een van deze marktjes bezoeken. Zoveel gezelligheid weer in Den Haag 🙂

 2. Kelly schreef:

  Nice…ik ga zondag naar Scheveningen dus misschien gaan we ook wel even een kijkje nemen in Den Haag. Ik ben dol op Food Festivals. In Eindhoven is er deze maand ook een festival dus daar ga ik zeker even naar toe.

 3. Leuk! De Swanmarket ben ik erg benieuwd naar, ik hoor er veel goeds over maar ik ben er nog nooit geweest.
  Den Haag is om de hoek dus ik ga er zeker heen ?

 4. Jessica schreef:

  Wat een leuke markten staan er op dit lijstje zeg! Jammer dat ik deze maand bijna niet in Nederland ben, anders was ik er zeker een op gaan zoeken, altijd leuke sfeer. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl