Reis deze zomer tóch rond de wereld bij Omniversum

Zag je jouw geplande vakantie ook in het water vallen? Met zes spectaculaire grootbeeldfilms ervaar je het reisgevoel toch komende zomer. Van swingend Cuba, de stoere Verenigde Staten en het wonderschone Canada naar het mysterieuze Egypte. Deze films kun je gaan zien tijdens Travel the World! 

Vanaf 26 juni is Omniversum weer open voor het publiek. Natuurlijk geheel aangepast aan de huidige eisen voor een gezond en veilig uitje. Het Haagse filmtheater pakt gelijk uit met het spectaculaire programma Travel the World! Zes spectaculaire grootbeeldfilms voor jong en oud die je op het 840 m² grote koepelscherm meenemen op een onvergetelijke vakantiereis over de wereld.

NIEUW: Reis naar Cuba

Splinternieuw is de speciaal voor het scherm van Omniversum gemaakte Cuba. Deze swingende film dompelt je onder in de opwindende cultuur van het eiland. Een throwback voor wie er al eens is geweest, een leuk inkijkje voor wie nog wil gaan. Struin door de straten van Havana en geniet van de architectuur en van de muziek en dans die het kloppend hart vormen van de hoofdstad. Cuba vertelt het boeiende verhaal van een land dat de tand des tijds heeft doorstaan en aan de vooravond staat van grote veranderingen.

Verbluffende natuur

Behalve naar Cuba kun je afreizen naar de verbluffende Nationale Parken van de Verenigde Staten, het eeuwenoude Canadese natuurpark Great Bear Rainforest, het mysterieuze Egypte van de farao’s en de door BBC Earth uniek in beeld gebrachte onderwaterwereld. En de jongste bezoekers kunnen met het zeeschildpadje Bunji spannende avonturen beleven op een reis door de azuurblauwe zeeën rond Australië. De filmagenda vind je op Omniversum.nl

Bron foto’s: Omniversum.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl