Try before you die: Lasergamen met 30 kids (met video)

In het Hemelvaartsweekend waren we met de waterpolojeugd op kamp in Harderwijk. De kids hadden zelf veel sponsors binnen gehaald voor een externe activiteit en dat werd Lasergamen op het Paintballstrand. Ons kampthema was ‘Wie is de Mol’ dus van de ruim 2 uur hebben we het 1e deel besteed aan een Molspel en de rest van de tijd was het leiding vs kids. Hilariteit alom!

“Dit is echt het allercoolste wat ik ooit gedaan heb”  aldus één van de kinderen.

Lasergamen op het Paintballstrand

Het Paintballstrand ligt aan Strand Horst bij het Veluwemeer en het outdoor terrein omvat 6 speelvelden vol met autowrakken, rioolbuizen, XL autobanden, boten en heeft daarnaast veel uitkijkposten en schuttingen. Je krijgt een luchtdruklasergun, hier zit ook het kastje op waarop je wordt afgeschoten. Na een korte instructie kun je gaan spelen. Er zijn verschillende speeltechnieken, deze gebruik je ook bij paintball; Capture the Flag & President.

Bekijk de video met Go Pro beelden

Een van de mede leiders had zijn Go Pro bij zich waarmee ik ook wat stukjes heb gefilmd. Leuk zijn vooral de geluiden erbij; IK HEB HEM, HEBBES en het gelach!

Paintball vs Lasergamen

Aangezien wij met een groep van jonge kinderen waren, mochten we niet Paintballen. Voordelen vind ik daarbij ook; je hoeft je niet om te kleden (masker/pak aan), je hebt geen blauwe plekken (behalve als je dom valt…), je bent niet aan een hoeveelheid munitie gebonden.

Do’s als je gaat lasergamen

  • Ga met een grote groep. In dit terrein kun je tot 50 personen tegelijk spelen.
  • Trek oude kleren & schoenen aan die vuil mogen worden. Je ontkomt op het Paintballstrand niet aan de verfresten van paintballers.
  • Er zijn 6 verschillende speelvelden, speel je over het hele terrein dan is iedereen wel erg verspreid. Hou het dus compact door je te beperken tot 1 of 2 terreinen.
  • Neem uiteraard je Go Pro mee voor hilarische videos.

Meer informatie vind je op de site van het Paintballstrand.

 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl