Try before you die: Met een Landrover jeep over het strand van Terschelling

Afgelopen week had ik het geluk om een kort maar krachtig 2 daags bezoek aan Terschelling & Vlieland te brengen. Met 15 andere collega’s reisden we woensdag naar Terschelling waar we onze hotels WestCord Hotel Schylge en WestCord Residentie Boschrijck bezochten.

Maar we maakten met een drietal Landrover jeeps ook een tour over het strand aan de westkant van Terschelling. Heel gaaf want toen we de tour maakte kwam net de storm op zetten. Door de storm konden we woensdagavond ook niet meer met de boot naar Vlieland waar we oorspronkelijk zouden overnachten. Vooral in de Stortemelk, het stuk zee tussen Vlieland en Terschelling in ging het ruig aan toe. Ook het strand zeker dichtbij de branding was deels drijfzand. We beklommen tegen het mulle duinzand in ook een stuk duin, waar we een fantastisch uitzicht hadden over de zee en West-Terschelling. Zo kon je ook in de zee een hoop witte streepjes zien, veroorzaakt door zandbanken. Helaas konden we door de storm geen zeehonden spotten. Ik kan je zo’n jeeptour zeker aanraden tijdens een verblijf op Terschelling! De jeeptour werd verzorgd door lokaal activiteitenorganisator MooiWeer.

Deze diashow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl