Vlieland: Mooi Waddeneiland!

Nadat we woensdag op Terschelling waren, gingen we donderdag naar Vlieland om daar onze hotels te bezoeken. We reisden wel via een omweg: eerst naar Harlingen, daarna weer op de boot naar Vlieland.

Op Vlieland is WestCord Hotels ooit begonnen, in 1968 opende onze directeur-eigenaar daar Hotel de Wadden in de gezellige Dorpsstraat van Oost-Vlieland. Later kwamen daar Strandhotel Seeduyn met Wellness Centre Wellcomeen appartementhotel Residentie Vlierijck bij. Behalve deze hotels bezoeken hadden we nog een meeting met zicht op zee en maakten we een 2 uur durende ontdekkingstocht door een prachtig stuk duinen van Vlieland. We liepen van Residentie Vlierijck, naar de Jachthaven over het strand naar Dam 63 langs Camping Stortemelk en weer terug. Het was echt prachtig. Folkert één van onze collega’s van het hotel nam ons mee en verraste ons met allerlei natuurschoonheden: Cranberry plantjes, nest van een Buizerd, door wind bewerkte duinen en een dode vogel.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl