De FoodHallen Amsterdam

Al een eeuwigheid stond een bezoek aan de Hallen op mijn wishlist. Samen met Bianca kletste ik hier bij op een maandagavond en genoten we van wat hapjes. Zelfs op maandag was het hier gezellig druk!

In de voormalige tramremise is sinds een paar maanden de nieuwste hotspot van Amsterdam gevestigd: De Foodhallen. Het concept, de overdekte foodmarket is vergelijkbaar met die van San Miquel in Madrid. Verschillende foodstands met een centrale bar en hoge tafels. Erg geschikt om met een groep vrienden of collega’s te bezoeken. Ieder kan bij een eigen standje iets lekkers halen. Dus de één geniet van een hamburger, de ander van Mezzes en weer de ander van oesters. Sluit vooral af met iets heerlijk zoets! Ben jij al naar de Foodhallen geweest?

Deze diashow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl