Hotspot: Hannekes Boom in Amsterdam

Voor een echt vakantiegevoel in Amsterdam ga je naar Hannekes Boom. Deze spot heeft een terras vol picknickbanken, relaxte klanken, prima biertjes en snacks. Je kijkt over het water richting het Scheepvaartmuseum en Nemo. Het is op loopafstand van Amsterdam CS.

Je ploft bij Hannekes Boom zo neer op het terras met de vele picknickbanken.  Ben je maar met z’n tweeen? Dan schuif je gewoon aan bij anderen. Het voordeel is dat je zo nieuwe mensen leert kennen. Een lekker Vedett’ je of Corona’ tje haal je aan de bar. Trek gekregen? Bestel dan een hamburger of bord nachos. Lekker laagdrempelig!
HannekesBoom-AmsterdamIMG_4515HannekesBoom-Amsterdam

De extra’s!

Regelmatig is er live muziek van een swingend bandje op het terras. Vergeet niet als je bij Hannekes Boom bent even te schommelen! Aan de grote boom, hoe kan het ook anders, hangt een enige echte schommel. TIP! Je kunt ook per boot bij Hanneke aanmeren.
Adres:
Dijksgracht 4
1019BS Amsterdam
www.hannekesboom.nl

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl