Madrid: budgettips

Tijdens een city trip zijn een aantal gratis/goedkope sights altijd fijn om je budget nog een beetje vast te houden. Een aantal tips!

  • Museum Prado en Palace Real zijn beide in de avonduren gratis. Dit betekent wel in de rij staan maar hiermee kun je toch al bijna €20 pp besparen! Sowieso krijg je als ‘student’ tot 25 jaar korting. Wel een pasje van een universiteit vereist!
  • Het Parque del Buen Retiro is enorm! Een heerlijke middag om in rond te dwalen, picknicken of genieten van een van de vele straatmuzikanten.
  • Langs de C. de Claudio Moyano is een boekenmarkt te vinden. De ene handelaar verkoopt Engelse literatuur de andere Spaanse poëzie. Gewoon lekker rondneuzen!
  • Hotel met dakterras. Boek een hotel met een dakterras, zo kun je op meerdere momenten (overdag, zonsondergang en avond) boven genieten van het uitzicht over de stad. Het scheelt je bovendien een klim op een toren ;).

Deze slideshow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]
Eén reactie op “Madrid: budgettips”
  1. Madrid schreef:

    Madrid is de stad van de pleinen, parken en historische gebouwen. Lekker gratis kuieren door de stad is altijd leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl