Hoteltip Madrid: Hotel Praktik Metropol Madrid

Zoek je een betaalbaar, hip, designhotel op een uitstekend bereikbare locatie in Madrid? Dan moet je Hotel Praktik Metropol Madrid boeken! Het hotel ligt op de 1e t/m 4e etage van een monumentaal pand aan de Gran Via. De gelijknamige metrohalte ligt direct voor de deur van het hotel.

Hotel in Madrid

Bovendien heeft het hotel op de 9e etage een dakterras: geweldig om te chillen en van het uitzicht te genieten! Op de 1e heb je een lounge waar je bij minder weer ook heerlijk in een comfortabele stoel kunt lezen of mijmeren. Het hotel serveert niet echt een ontbijt maar je kunt wel bij TapaTapa, het restaurant beneden, voor 4,95 ontbijten. Koffie, verse jus en sandwich. Wij boekten een Superior Room: heerlijk ruim met uitzicht en balkon op de drukke straat. Van het geluid uit de straat heb je overigens geen last, wel van de billboards en zoemende airco. Verder heeft de kamer dus airco, Wifi en een laptopkluis.

Restaurant tips: 
  • Tapa Tapa, tapas en ontbijt direct beneden het hotel.
  • La Gloria de Montera, in de straat die haaks direct op de hotelentree staat.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl