Hoteltip: Verblijf in Valencia: Valencia Flats

Valencia biedt enkele hostels in de stad, maar wil je net iets meer luxe dan is Valencia Flats een aanrader! Er zijn meerdere vestigingen in de stad, wij verbleven direct om de hoek bij de City of Arts and Sciences. Je kunt een een comfortabele hotelkamer boeken tegen een goede prijs.

Wij hadden een ruime 3 persoonskamer met eigen badkamer, erg fijn! Bedden werden iedere dag opgemaakt, wifi en airco. Daarnaast is er een gemeenschappelijke keuken, van alle potten & pannen voorzien, waar je dus je ontbijt en lunch kunt klaar maken. Aan de overkant van de straat ligt een supermarkt die tot 24.00 uur open is. Nadelen waren dat er geen kluis op de kamer was en de locatie waar wij verbleven alleen met de stadsbus kunt bereiken. De bus overigens na 22:00 u niet meer reed (dus een taxi genomen).

De plussen:
  • Vriendelijke receptie die tot laat ‘s avonds aanwezig is
  • Rustige ligging (geen geluid van de straat)
  • Hostelsfeer maar hotelcomfort
  • Leuke grafische prints op de hoteldeuren
  • Pizza bestellijsten liggen gewoon op je hotelkamer!
De minnen:
  • Bereikbaarheid alleen met de bus
  • Geen buiten ruimte (balkon/terras) om even te ontspannen
Meer info & boeken>
Tip: als Facebook fan krijg je korting 😉

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl