Reisinspiratie: tv programma’s waar je reiskriebels van krijgt!

Ik geef het toe, ik kijk niet veel tv en als ik het kijk, doe ik het als het mij uitkomt. Toch zijn er een paar programma’s die ik graag volg. Waarom? Ik krijg er reiskriebels van! Deze tv programma’s kijk ik!

Wie is de Mol

Als er een programma is waar ik bijna voor thuisblijf, is het Wie is de Mol. Zodra de begintune klinkt, kriebelt het bij mij! Het spel vind ik fascinerend en ik blijf maar graag dolen wie de Mol is. Maar nu deze editie in Oregon is doet het mijn hart nog sneller kloppen! Wie verdenk jij dit jaar?

Expeditie Robinson

Wat een held he, die Bertie. Al die tijd op het eiland vertoeven. Ik vind Expeditie Robinson echt een fantastisch spel. Ik heb geen seizoen gemist en het decor van de tropische eilanden draagt er alleen maar aan bij. Wist je trouwens dat je zelf ook een Expeditie Robinson avontuur kunt beleven? Ik zette dit op een rij!

Floortje naar het einde van de wereld

Er komt weer een nieuw seizoen aan. Uiteraard is dit het meest mooie reisprogramma dat er is en Floortje is de grootste held van allemaal! Ik vond de afleveringen van Syrie erg indrukwekkend, maar ook de andere afleveringen fascinerend. Vooral de beweegredenen van de mensen die op die uiteinden wonen.

3 op reis

Uiteraard mag 3 op reis niet ontbreken in deze lijst. Heerlijk om op zondagavond even te kijken naar leuke steden of mooie gebieden. Het is lekker vluchtig maar je ontdekt wel nieuwe plekjes. Wist je dat je alle oude afleveringen ook online kunt bekijken? Ik doe dat vaak als ik naar een nieuwe bestemming ga!

Van A naar B

Een relatief nieuw programma dat ik ook pas laat ontdekt heb. Katja Schuurman en Daan Nieber maken een reis van Sint-Petersburg naar Amsterdam. Dat brengt het onder andere door de Baltische staten. Leuk en ik ben zelf ook heel benieuwd om Sint-Petersburg te ontdekken.

De gevaarlijkste wegen van de wereld

Wat een wegen zijn het… Hier krijg ik wel adrenaline van! Het nieuwe seizoen van de gevaarlijkste wegen van de wereld is sinds 4 januari weer op de buis. Hoewel ik niet ieder BN’er koppel leuk vind, vind ik het avontuur wel aanlokkelijk.

Peking Express

Ik heb letterlijk even juich geluiden gemaakt toen ik dit nieuws las. Peking Express komt later dit jaar weer terug. Gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Ik kan absoluut niet wachten!

 

Wat is jouw favoriete reis tv programma?

 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl