Review + €7,50 lezerskorting: draagbare kluis voor je waardevolle spullen

Met deze draagbare kluis heb je nooit meer zorgen over je waardevolle spullen. De SAFEGO is een mobiel en licht kluisje waar je altijd en overal je spullen kunt opbergen. Plus een korting voor jou! (zie onderaan de code)

Draagbare kluis voor je waardevolle spullen

Je kent het wel… je bent op het strand en wil even de zee in. Maar waar laat je je telefoon, portemonnee, autosleutel, sieraden en waardevolle zonnebril? Zelfs hier ‘thuis’ op het strand is dit af en toe voor mij een probleem. Zeker omdat ik graag zelf alleen ga.

Ook op reis wil je vaak toch je spullen kwijt. Want iedere reiziger weet…. in een hostel zijn de hostelkluisjes ook niet altijd te vertrouwen. Of je gaat sporten, een balletje slaan op de tennis of golfbaan… Je wilt spullen in je caravan, auto of camper veilig achterlaten als je er even niet bent. Of je bent op een festival en de zon laat zich net niet zien dus die zonnebril kan wel in de tent blijven.

Kortom een draagbare kluis SAFEGO is een ideale oplossing. Net zo groot als een handtasje, waterdicht en afsluitbaar met een cijfercode, sleutel en ijzeren kabel. Uiteraard ben je niet helemaal gegarandeerd dat je spullen niet gestolen worden, maar je maakt het dieven een stuk moeilijker! Want de SAFEGO kun je niet zomaar kapot slaan en de kabel niet zo maar losknippen.

Over deze mobiele locker

De SAFEGO is slechts 500 gram, 18 x 10 cm, en precies groot genoeg voor een portemonnee, telefoon, zonnebril en sleutelbos. Je kunt zelf je cijfercode instellen (drie cijfers) of de sleutel gebruiken. Met de ijzeren kabel kun je hem vast leggen om een paal(tje).

Lezerskorting

Bij mij gaat deze voortaan mee naar het strand en op reis! Omdat ik enthousiast ben over dit product, heb ik een leuke korting voor je! De normale verkoopprijs is €44,95 maar via ensannereist krijg je korting! Als je via Safego.nl bestelt en bij het afrekenen “VEILIGMETSANNE” invult, kun je de SAFEGO voor €37,50 kopen (ipv €44,95), geldig tot eind 31 maart 2019.

 

Disclaimer: Ik kreeg een SAFEGO als reviewexemplaar maar ben zoals je leest echt enthousiast over dit product. 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]
3 reacties op “Review + €7,50 lezerskorting: draagbare kluis voor je waardevolle spullen”
  1. De grootte en het gewicht vallen me echt mee, wellicht iets om aan te schaffen voor de komende reizen.

  2. Marcella schreef:

    Handig zo’n kluis! Vrienden van ons hadden ook zoiets, maar dat was meer een tas.

  3. Jenny schreef:

    Wat een handig ding! Dat scheelt vast een hoop zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl