Tip! Verre Reizen Event op 27 & 28 oktober

Ben je op zoek naar inspiratie voor je aankomende verre reis? Het Verre Reizen Event op zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2018 is dan een goede kans om je te laten onderdompelen in de mooiste bestemmingen en kennis te maken met vele reisaanbieders.


Verre reizen naar de mooiste bestemmingen!

De hele wereld vertegenwoordigd!

Alle continenten, vele bestemmingen en diverse soorten reizen zijn op dit event vertegenwoordigd! Van een camperreis door de Verenigde Staten, een safarigroepsreis in Afrika tot een privé rondreis in Azië. Je kan hier sowieso in gesprek gaan met de experts die al vele continenten hebben bezocht. Zo kom je te weten welke reis het beste bij jou past.

Verre Reizen Event

American Campervan en presentaties

Rondreizen in een Amerikaanse campervan, wiens droom is het niet? Centraal op dit event staat een echte USA Airstreamer. Met haar vorm en aluminium uiterlijk is dit een opvallende verschijning. Zowel zaterdag als zondag vinden er vele presentaties plaats van de reisaanbieders. De titels van de presentaties zijn veelbelovend: “Perzië, de schatkamer van de Zijderoute” en “Nepal buiten de gebaande paden”.

Praktische informatie

  • Het event vindt plaats op zaterdag 27 oktober en zondag 28 oktober 2018.
  • Tickets kosten in de voorverkoop 7,50 euro en aan de kassa 10 euro.
  • Het event vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag.
  • Je kunt gratis parkeren bij het event.
  • Er rijdt een gratis shuttle vanaf Den Haag CS.

Niet in de gelegenheid om naar het event te gaan? Laat je dan inspireren op deze blog! Lees bijvoorbeeld over rondreizen in Argentinië, Zuid-Afrika of Vietnam.

 

Ben jij wel eens naar het Verre Reizen event geweest?

 

Foto’s: Verre Reizen Event

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl