Reisnieuws #1: 3 op reis blijft dichtbij, podcast voor avontuurlijke vrouwen en meer!

Wat is een online magazine zonder nieuwsrubriek!? Dus vanaf nu vind je regelmatig de leukste reisnieuwtjes in één blog. Deze keer nieuws over het tv-programma 3 op Reis,  de podcast voor avontuurlijke vrouwen, een digital nomad masterclass, natuurfotografiewandelingen en het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson!

3 op Reis blijft dichtbij huis!

Eén van mijn favoriete tv-programma’s blijft dit dertiende seizoen dichterbij huis. Vanaf zondag 25 augustus start het nieuwe seizoen met deze nieuwe rubriek. Want… op minder dan vijf uur van Nederland, zonder vliegen, kun je verre reizen maken en is genoeg te ontdekken! Zo gaan Geraldine, Chris, Nienke, Maurice en Evi met de fiets, trein, boot en auto op pad naar België, Noord-Duitsland en Engeland. Aanstaande zondag zie je hoe Maurice met een Drentse schaapsherder op pad gaat. Leuk!

Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen

Wil jij een avontuurlijker leven en als vrouw alleen op reis? Antonette, bekend van We12travel, is de podcast voor Avontuurlijke Vrouwenpodcast voor Avontuurlijke Vrouwen gestart. De eerste twee afleveringen staan nu online! In de podcast interviewt ze vrouwen die al voor een avontuurlijk leven hebben gekozen. En hopelijk meer vrouwen motiveert om buiten de gebaande paden op reis te gaan!

Workshop Digital Nomad

Lijkt het jou heerlijk om locatie-onafhankelijk te werken? Hoe kom je aan klanten, hoe vind je werkplekken met goede wifi en wat als je partner niet wil werken? Suzanne van Vrije Meid geeft op donderdag 26 september een masterclass Digital Nomad. In drie uurtjes neemt ze je mee in haar wereld als digitale nomad. Van verzekeringen tot visa, werken met tijdsverschil en genoeg verdienen.

Natuurfotografie wandelingen

Blogger Dream the World, bekend van haar prachtige natuurfoto’s organiseert dit najaar drie natuurfotografiewandelingen. Met Carolien en andere deelnemers ga je op pad om vogels, herten of paddenstoelen te fotograferen. Onderweg krijg je natuurlijk allerlei tips. En meldt je je aan, dan krijg je een gratis E-book natuurfotografie waarin alle tips nog een keer op een rijtje staan!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson met twee Westlanders

Als trotse Westlander zit ik dit jaar nog iets meer op het puntje van mijn stoel bij Expeditie Robinson. Dit jaar doen er namelijk maar liefst twee bekende Westlanders mee. Zangeres Shary-Ann bekend van The Voice of Holland en ex-handbalster Yvette Broch. Op zondag 1 september begint dit nieuwe seizoen bij RTL 5. Benieuwd naar die mooie Robinson locaties? Ik zette de onbewoonde eilanden al een keer op een rij!

Foto’s: BNNVARA, RTL, Dream the World en Vrijemeid. 

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Categorieën
Reisnieuws
Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl