Top 8: World Photo Day: Mijn mooiste reisfoto’s

Het is vandaag World Photo Day, 177 jaar geleden dat de eerste foto gemaakt werd. Onvoorstelbaar omdat we nu tientallen foto’s per dag klikken. Een mooie gelegenheid om in mijn grootse fotoarchief te duiken en mijn mooiste reisfoto’s met jullie te delen. 

1. Colosseum by night

In 2010 maakte ik in het licht van de maand deze foto van het prachtige Colosseum. En ik maakte deze foto zonder statief. Best een prestatie vind ik!

2. San Gimignano

Gemaakt in 2011 tijdens een bezoek aan de Middeleeuwse stad San Gimignano, bekend van haar hoge torens. Het is echt in een momentopname dat deze dame de witte onderbroeken van de lijn haalt.

San Gimignano (10)

3. Zonsondergang boven Albufera

We werden compleet lek gestoken door de muggen, maar de avondrondvaart door natuurgebied Albufera bij Valencia was zo de moeite waard!

tn_Albufera (3)

4. Blauwe skyline van New York

Uit mijn collectie van New Yorkse skylines heb ik twee favorieten. Allebei van een andere kant genomen. We hadden zo’n geluk op deze helder blauwe dag!

New York New York

5. Vliegende dolfijn in Lissabon

Door het slechte weer konden we geen dolfijnen spotten op zee, vandaar dat we naar de dierentuin in Lissabon gingen. Daar klikte ik deze prachtige foto.

tn_Lissabon Zoo (4)

6. De meeste foto’s in Venetië

Na New York is er een plek waar ik zoveel foto’s maakte; Venetië. We hadden hier ontzettend geluk met het prachtige weer, maar het is het mooiste decor.

Venetië foto'sDSC_0188

7. Onvergetelijke dag

Deze foto van de Olympische Spelen staat voor een onvergetelijke dag in Londen. De dag dat we voor 24 uur onderdeel waren van de Olympische Spelen. 

Olympische Spelen

8. De laatste vakantie

Mijn afgelopen trip ging naar Ibiza en zeg nou zelf… Je wilt hier toch gelijk weer zijn?

Es Vedra Ibiza

Welke foto vind jij het mooiste?

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Categorieën
Reisfotografie Top 8
2 reacties op “Top 8: World Photo Day: Mijn mooiste reisfoto’s”
  1. ivonne schreef:

    Ik vind die van het Colosseum by night wel erg mooi en de dame met de witte onderbroek is heerlijk. Ik heb in Spanje weleens zo’n lijn vol grote witte onderbroeken gefotografeerd, geweldig toch!

  2. Prachtige foto’s! Ik vind vooral nummer 2 heel mooi. Ik hou van foto’s waarop je mensen ziet en het straatbeeld. Hoe het echte leven op wen bestemming is zeg maar. Lekker authentiek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© copyright ensanne.nl