Try before you die: Nieuwjaarsduik + video!

Inmiddels een echte uit de hand gelopen traditie om het nieuwe jaar fris te beginnen. De Nieuwjaarsduik! Al jaren op rij nemen wij met een heel groot deel van de familie deel. Dit jaar dook ik samen met mijn GoPro en was het 8 graden (niet heel koud dus!) Dus wil je ervaren hoe zo’n duik is, bekijk dan mijn video!

Bij aankomst op het strand zie ik mijn familie voor het eerst. Dus eerst een rondje de beste wensen. Omdat het bij de duik vaak erg druk is, hebben we allemaal dezelfde felgekleurde shirts aan. Zo kunnen we elkaar makkelijk terug vinden! Om 14.00 uur is de start en ren je met z’n allen naar de zee. Het gehele festijn duurt nog geen 15 minuten. Na de duik is het een kwestie van op de foto gaan, aankleden en warme chocolademelk.

Nieuwjaarsduik met GoPro

Dronevideo Nieuwjaarsduik

De Reddingsbrigade heeft ook dronebeelden gemaakt van ‘onze’ Nieuwjaarsduik. Zo krijg je ook een impressie vanaf bovenaf!

NieuwjaarsduikDSC00597

NieuwjaarsduikDSC00588

Heb jij wel eens de Nieuwjaarsduik gedaan of staat dit nog op je bucketlist?

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl