Nieuw! Eat Company Urban Work Cafe

In Den Haag, mijn hometown, kom ik graag bij Eat Company. Een fijne plek, eten en drinken voor een zacht prijsje, heerlijke smoothies en echt het allerlekkerste bananenbrood wat ik ooit heb gegeten! Vaak kan ik mezelf maar moeilijk tegenhouden om naar binnen te lopen en een plak bananenbrood te halen. En nu is er dus een Eat Company Urban Work Cafe…

Sinds enkele weken is er dan nu een tweede vestiging geopend aan de Torenstraat in Den Haag; Eat Company Urban Work Cafe. Hier kun je echt fijn werken, want hier is het ook helemaal op ingesteld. De kleinere Eat Company aan de Dagelijkse Groenmarkt is op drukke tijden snel vol en kan soms rumoerig zijn. Dat is niet zo gek, want het zit midden in de stad en is erg populair.

Eat Company Urban Work Cafe ensannereist

Urban working: flexwerkplek in Den Haag

Voor mij is Eat Company Urban Work Cafe aan de Torenstraat echt een uitvinding. Soms werk ik thuis, soms op kantoor en soms is het fijn om even heel ergens anders te werken. Van mijn huis naar de stad lopen is een klein stukje. Om daarna ergens te gaan zitten werken brengt me weer nieuwe inspiratie. Het Nieuwe Werken is helemaal van nu, maar ook voor als je studeert is dit een fijne plek. Je kunt hier rustig werken en ondertussen genieten van heerlijke koffie en smoothies.

De inrichting is, zoals de naam al vermeldt, urban. Met vele grijze en groene tinten en met meubels van pallethout ziet het er stoer uit. Door de grote ramen aan de voorkant en aan de achterkant valt er veel licht naar binnen. Een sfeer die ik fijn vind!

Wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is, is dat je je fiets voor de deur kunt neerzetten.

Vriendelijk geprijsd, lekkere producten

Naast de fijne sfeer die hier hangt, kan je genieten van de lekkere producten die vers uit de keuken komen. Van ontbijt (gemiddelde prijs €4,50), sandwiches (gemiddelde prijs €4,50) tot panini’s (gemiddelde prijs €3,75).

Ook serveren ze verse salades, zowel vegetarisch als kip en kaas (gemiddelde prijs €7,95). Ben je meer van de verse juices en smoothies, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze heerlijke drankjes zitten geen toegevoegde suikers, dus is het een gezonde versnapering (gemiddelde prijs €3,75 voor 400ml).

Hieronder wat foto’s van deze fijne plek! Wanneer ga jij hierheen?

Eat Company Urban Work Cafe 6 ensannereist

 

Tip! Ben je nieuw in Den Haag of ben je hier voor een dagje? Je mag de menukaart meenemen, want er staat een citymap op, zodat je niet verdwaald in het prachtige Den Haag!

Talitha Berger

Speelt waterpolo | verzameld uit elke hoofdstad iets kenmerkends | verzameld maskers van haar reizen | Elle en Vogue zijn mijn bijbels | heeft eindeloos veel lippenstift | zwart is mijn favoriete kleur | Kattenvrouwtje | koken is een hobby | Vriendin van Teun

Deel dit bericht op...
[jpshare]
Eén reactie op “Nieuw! Eat Company Urban Work Cafe”
  1. Sandra schreef:

    Wel een super gave plek!
    Ik voelde me hier gelijk thuis <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl