Hoteltip: Qbic City Hotel Londen

“Weet jij nog een leuk hotel in Londen?” Tja, als vaak op pad gaat en een blog hebt, weet je natuurlijk wel wat leuke plekjes te vinden. Ook in Londen weet ik een leuk hotel voor je, namelijk het Qbic hotel. Het ligt vlakbij de Tower Bridge en ShoreditchIn grote steden is het niet altijd gemakkelijk om een hotel te vinden. Daarom zijn hoteltips extra fijn! Bic is een kleine keten die ook een vestiging in Amsterdam hebben. Zo kende ik ook deze Londense vestiging. Het is een echte design stadshotelketen maar wel met een visie. Waar je vaak in ‘standaard’ hotelkamers verblijft heb je hier een totaal andere ervaring: een huiskamer dat ook duurzaam is.

Qbi room

Bij Qbic is zijn de kamers gemaakt uit Qbi’s, vaste compartimenten die als het ware in de kamer zijn geschoven. Zo heb je achter het bed een badkamer en een groot bedboard. Hierin zijn handige stopcontacten. Je hebt geen grootse kasten (die gebruik je namelijk voor een nachtje toch niet) wel wat designitems zoals de lamp op het voeteneind. Geen onnodige hoekjes maar vooral een functionele kamer. Het bed was echt heerlijk! En hoewel ik geen daglicht in mijn kamer had, heb ik dit ook niet gemist. Het do not disturb knuffeltje was ook te cute!

Qbic London HoteltipDSC_0928

Qbic London HoteltipDSC_0929

De huiskamer

Als ik op city trip ben, ben ik eigenlijk alleen om te slapen in mijn hotelkamer. Daarom is het Qbic hotel ook meer dan prima. Als je toch nog even wilt chillen ga je naar de huiskamer. Hier wordt ook het a la carte ontbijt geserveerd; dat betekent geen buffet waar alles al uren ligt, maar vers bereidde gerechten zoals een avocadobagel en porridge (soort havermout). Ook je koffie wordt vers gemaakt of je nu een latte wilt of een zwarte koffie. Extra leuk is dat je hier allemaal kunst hebt, zoals deze zwevende pop. ‘s Avonds serveren ze ook wat simpele bargerechten zoals hamburgers. Verder kun je hier ook vooral chillen; zoals bloggen of een filmpje kijken want de WIFI is top!

Qbic London HoteltipDSC_0939

De pluspunten van dit hotel

  • Qbic heeft haar eigen matrassen laten ontwerpen. Zo heb je dus echt een heerlijke nacht in je hotelbed.
  • Ik denk dat ik in een hotel nog nooit zulk snel WIFI heb gehad! Ideaal dus om nog wat te werken, bloggen of posten op social media en een filmpje kijken.
  • Qbic denkt ook nog eens aan het milieu; zo heb je een waterbesparende douche en bio zeep met de naam ‘Stop the water while using me’. Ook voor sociaal en lokaal heeft Qbic aandacht.
  • Het ontbijt; gewoon heerlijk vers en bestellen waar je trek in hebt!
  • Je zit dus op een super bereikbare locatie. Vlak bij Shoreditch, Tower Bridge en metrostation Aldgate East.

En de prijs? Zo rond de €100,- per nacht. Voor een erg comfortabel hotel is dit zeker wat waard!

Tip: Lees meer over de omliggende wijk Shoreditch in deze blog.

Boek dit hotel!

Wil je dit hotel gelijk boeken? Doe dat dan via
deze link. Dat kost jou geen cent extra maar het helpt ons wel om te blijven investeren in ensannereist.nl want wij krijgen een beetje commissie.

Disclaimer: Ik heb dit hotel op eigen gelegenheid bezocht. Ik heb dus mijn overnachtingen zelf betaald en schrijf deze blog op mijn eigen ervaring. Je kunt door de affiliatie link bovenin wel een bijdrage doen om ensannereist nog beter te maken.

Sanne Bakker

Sanne Bakker is eigenaar van ensanne reist. Sanne houdt van stedentrips maken en daarbij een hoop dingen bezoeken. Ze is geïnteresseerd in kunst, musea en WW2. Ook is ze in voor echte Try before you die avonturen. Daarbij heeft ze haar diploma in de Reisjournalistiek gehaald.

Deel dit bericht op...
[jpshare]

Er zijn nog geen reacties geplaatst, ben jij de eerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© copyright ensanne.nl